Beschikbare schoenen bijgewerkt

19-08-2018
Tot mijn schrik was de website al 2 jaar niet bijgewerkt. Vandaag voor de start van het nieuwe seizoen hiermee een start gemaakt.
Als eerste is de lijst met schoenen bijgewerkt die ik in de verhuur heb. Daarbij is voor iedere schoen uiteraard een goed onderstel beschikbaar. In totaal zijn er ruim 110 paar schoenen en 160 paar buizen in diverse kwaliteiten beschikbaar. Klik hier voor de lijst met schoenen.

Om de verhuur beheersbaar te houden heb ik voor de winterverhuur net als vorig seizoen (toen niet op de website) een schema gemaakt waarop ik iedereen zoveel als mogelijk kan indelen op de door hem/haar gewenste dag en tijd om te passen. 

De prijs voor een stel shorttrackschaatsen is nog steeds ongewijzigd, al zal ik ooit om de hobby betaalbaar te houden wel iets omhoog moeten. De meesten zijn € 50,- of € 60,- kwijt voor het zomer- of winterseizoen. Belangrijke voorwaarde om de prijs laag te houden is netjes omgaan met het materiaal en op tijd inleveren.
Helaas merk ik in toenemende mate dat sommige huurders hier heel anders over denken. Een huurauto lever je altijd op tijd in maar schaatsen lijkt voor sommigen een heel ander verhaal. 

Binnenkort zullen meer zaken op de website worden aangepast. Ik hoop jullie allemaal langs de baan te zien en laten we er een mooi seizoen van maken.